Vásárlás menete

1. lépés: Regisztráció, belépés


A vásárlás megkezdése előtt jelentkezzen be a felhasználói felületen, vagy ha még nem vásárolt nálunk, regisztráljon! A bejelentkezést vagy regisztrációt ide kattintva megteheti.

2. lépés: Válassza ki a terméket

Belépés után, kérjük, válassza ki, milyen hardvercsoportból szeretne rendelni! Használja a bal oldali Webáruház menüt. A kiválasztott termék mellett megtalálja annak árát, alapinformációit.
A "részletek" linkre kattintva elérhetőek a kiválasztott termék főbb műszaki adatai, raktár információi. Itt - pl. számítógép esetén - választhat hozzá operációs rendszert, kiegészítőket is.

3. lépés: Tegye kosárba az árut

A mennyiség kiválasztása után, a kosárra kattintva a rendszer összegzi vásárlásait. A vásárlást a tovább gombbal tudja véglegesíteni.

4. lépés: Vásárlási adatok megadása, megrendelés

A vásárlás utolsó lépcsőjeként kiválaszthatja, hogy üzletünk valamelyikében, vagy otthonában veszi-e át a megrendelt terméket! Amennyiben a kiszállítást választja, futár viszi ki Önnek rendelését!

vasarlas.jpg


A szállítás díja:Amennyiben a rendelés végösszege eléri a 25000.- Ft-ot a kiszállítás díjmentes!

A 25000.- Ft alatti rendelések kiszállítási költsége 1900.- Ft.

Megrendelés majd személyes vásárlás esetén a kedvezményes kiszállítási díj nem érvényes!


Az esetek többségében, a hétköznapokon 11.00 óráig befutott rendeléseket következő munkanapi szállítással tudjuk teljesíteni.

A szállítás menetéről részletesebben itt olvashat!
Személyes átvétel esetén:Amennyiben valamelyik üzletünkben kívánja átvenni a megrendelt terméket, a rendelés lezárásakor, a "megjegyzés" rovatban jelezze, mikor szándékszik átvenni az árut. Mivel ilyen esetben a terméket el kell juttatnunk az adott üzletünkbe, emiatt rövidebb késés előfordulhat. Az ilyen esetekben a várható érkezés pontos időpontjáról kollégáink telefonon értesítik.

A nem átvett megrendeléseket 3 nap után töröljük. Minden megrendelést e-mail-ben és telefonon is visszaigazolunk. Abban az esetben, ha a rendelés teljesítése valamilyen nem várt akadályba ütközik, telefonon felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot.

A kiszállítás, és az esetleges garanciális ügyintézés módjáról a honlapunk a Hogyan szállítunk? oldalon, illetve a Garancia menüpontban olvashat.

Általános Szerződési Feltételek

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem utal. A webshop működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Jelen Ászf hatálya Szolgáltató weblapján (http://Pc-Max.hu) és aldomainjein történő jogviszonyokra terjed ki. Jelen Ászf folyamatosan elérhető a következő weboldalról: http://www.pc-max.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek.html