Törzsvásárlói program

Új honlapunk elkészültével egy időben megszüntetjük a 2005-óta futó viszonteladói rendszerünket. Helyét egy olyan rendszer veszi át, amely remélhetőleg sokkal vásárló-központúbb lesz elődjénél.

Kik vehetik igénybe?


A törzsvásárlói rendszer által nyújtott kedvezményeket  céges és magánszemélyként regisztrált ügyfeleink egyaránt igénybe vehetik. Amennyiben a webes regisztráció után, bármikor 3 hónapon belül min. bruttó 100 000 Ft értékben vásárol, a következő vásárlás alkalmával már kedvezményes árakat biztosítunk. Korábban regisztrált ügyfeleinknek, nem szükséges ismét regisztrálni, a rendszer „új” vásárlóként kezeli őket.

torzsvasarlo.jpg


Kedvezmények?

Minden ügyfelünknek, aki elérte a belépéshez szükséges vásárlási limitet, termékenként eltérő, 6-7% kedvezményt adunk minden online vásárlása után. Online vásárlásnak számít minden webáruházunkba érkezett megrendelés, függetlenül az átvétel helyétől, vagy a fizetés módjától.

Hogyan működik?

A törzsvásárlói küszöb elérésekor munkatársaink beállítják a felhasználó új státuszát, amelyről e-mail üzenetet is küldünk. Ezután a törzsvásárló, amennyiben honlapunkra jelszavával lép be, már a kedvezménnyel csökkentett árakat látja.
A törzsvásárlói kedvezmény automatikusan megszűnik, amennyiben fél éven belül nem történik vásárlás a webáruházunkon keresztül.

Fontos! A törzsvásárlói kedvezmény nem vonható össze más, honlapunkon publikált egyéb kedvezményekkel (pl. „utolsó darab” kedvezmény, Ütős Akciók, stb.)