Letöltések

Általunk forgalmazott termékekhez összegyűjtöttük a drivereket, melyeket innen letölthet (a linkre kattintva az FTP szerverünk gyökérkönyvtára jelenik meg):

Driverletöltő központ

Itt megtalálható:
  • az összes általunk forgalmazott notebook, számítógép és alkatrész driver csomagja
  • letölthetőek a különböző operációs rendszerek javító csomagjai
  • ill. az éppen aktuális árlistáink is

download.pngA letöltő központba belépve az Önt érdeklő könyvtárra kattintva tud tovább haladni. Ezután ki tudja választani a megfelelő számítógép, notebook, gyártóját vagy alkatrész esetén annak meghatározását, majd a keresett termék típusszámát. (pl. egy NC6000-es laptop vásárlása esetén: "notebook" könyvtár -> "HP" könyvtár -> "NC6000" típus )

Miután megtalálta a keresett típust, annak könyvtárába belépve fellelhetőek annak meghajtói, mindegyikük már letölthető formában, tömörített állományként.

A kiválasztott illesztőprogramot számítógépe egy tetszőleges könyvtárába mentse le, majd célszerűen ugyanezen könyvtárba ki is csomagolhatja.

Ehhez elegendő csak a fájlra kattintani, külön csomagoló program nem szükséges hozzá.

Ezután a driver készen áll a telepítésre.

Figyelem!

  • Vannak olyan gyártók, (IBM/Lenovo), HP/Compaq) amelyek driver csomagjai önkicsomagoló .EXE formátumban adják közre. Ezekre kattintva nem minden esetben történik meg a telepítés, csak kicsomagolja magát egy adott mappába, és a telepítést magunknak kell elvégeznünk.
  • Az FTP oldalak megtekintését a Microsoft Edge böngésző nem támogatja, ezért a driverek letöltéséhez használjon más böngészőt vagy nyissa meg az oldalt a Windows 10 Fájlkezelő programmal.


Segítség kevésbé gyakorlott felhasználók részére:Telepítési módokból kétféle áll rendelkezésére. Amennyiben a telepítőben talál "setup.exe" fájlt, úgy elegendő ennek futtatása is. Ha ilyen fájl nincs, de talált pl. .inf kiterjesztésű tartalmat, (pl. egyes hálózati-kártya driverek esetében) akkor a következőképpen kell eljárnia:
  • Kattintson a "Sajátgép", (vagy Vista verziók esetén a "Számítógép") ikonra jobb egérgombbal.
  • Ezután: "Tulajdonságok", majd: "Eszközkezelő", és ugyancsak jobb klikk a kérdéses eszköz megnevezésére.
  • Ezután válasszuk az "illesztőprogram újratelepítése" opciót, és tallózza ki az előzőleg letöltött driver könyvtárát.

Windows 7 verziók esetében a Számítógép ikon nem az Asztalon, hanem a Start menüben található.

segtseg.jpg